jeni duke lexuar...
Literature

Libra që rekomandohen

Agim Çami

Arkitektura e Kompjuterave

ISBN 978-9928-4083-6-5

ISBN-13  978-1466354425 (Amazon.com)

Botuesi :  Julvin2, Botim i parë, 2011

——————————————————————————–

 Agim Çami

Organizimi dhe Arkitektura e Kompjuterave – Pjesa e parë

(Nëpërmjet Shembujve dhe Ushtrimeve)

 ISBN  978-9928-137-23-4

Botuesi :  Julvin2, Pjesa e parë, 2012

 

————————————————————–

David A. Patterson, John L. Hennessy

Computer Organization and Design, The Hardware/Software Interface

ISBN 978-0-12-374493-7

Botuesi : Morgan Kaufmann; 4 edition (November  2008)

———————————————————————————————

——————————

Book - CS:APP - 2-nd editionRandal E. Bryant and David R. O’Hallaron, Carnegie Mellon University

Computer Systems: A Programmer’s Perspective, botimi i dytë, 2011

North American edition: ISBN-13: 978-0-13-610804-7

International edition: ISBN-13: 978-0-13-713336-9

Botuesi : Prentice Hall———————————————–

—————————————————————————————————-—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

CSAPP-3Edition

Randal E. Bryant and David R. O’Hallaron, Carnegie Mellon University

Computer Systems: A Programmer’s Perspective, botimi i tretë, 2015

North American edition: ISBN-13: 978-0-13-409266-9

International (Global) edition: ISBN-13: 978-1292101767

Botuesi : Pearson———————————————–

——————————————————————————————–

John L. Hennessy, David A. Patterson

Computer Architecture, A Quantitative Approach

4 edition (2007) ISBN 978-0-12-370490-0

5 edition (2011) ISBN 978-0-12-383872-8

6 edition (2017) ISBN 978-0-12-811905-1

Botuesi : Morgan Kaufmann (Elsevier)

—————————————————–

John P. Hayes 

Computer Architecture and Organization

ISBN  978-0072861983

Botuesi  : Mc.Graw –Hill Book, 1988 (Sec. Edition) , 2003 (4th edition ).

—————————————————————————————————————————————–

 

Diskutim

Komentet janë mbyllur.

Regjistroni adresën tuaj e-mail për të marrë artikujt e rinj nëpërmjet mesazheve ...

Kategori

Intel CPU Architectures

Procesore Apple Ax

Apple A12 Bionic
Këtë e pëlqejnë %d blogues: