jeni duke lexuar...
Literature, Njoftime, Të ndryshme

Libri “Arkitektura e Kompjuterave” gjendet në librari dhe Internet !

Libri “Arkitektura e Kompjuterave”, ISBN 978-9928-4083-6-5, është tashmë disponibël në Librarinë e Fakultetit të Ekonomisë, Tiranë. Çmimi 1000 lekë. Në Kosovë, në Librarinë Universitare “Artini”, Rr.Eqrem Çabej (në ndërtesën e Institutit Albanologjik), Prishtinë.

Libri mund të porositet edhe në Amazon.com.

Në formatin e-book (Adobe Digital Edition Format) mund ta porositni KETU.

Aktualisht mund të porositet në Internet në adresat e mëposhtme:

Diskutim

Komentet janë mbyllur.

Regjistroni adresën tuaj e-mail për të marrë artikujt e rinj nëpërmjet mesazheve ...

Kategori

Intel CPU Architectures

Procesore Apple Ax

Apple A12 Bionic
Këtë e pëlqejnë %d blogues: