Literatura e rekomanduar

Agim  Çami

Arkitektura e Kompjuterave

ISBN 978-9928-4083-6-5

Botuesi : Julvin2, Botim i parë, 2011

———————————————————————————–

Agim Çami

Organizimi dhe Arkitektura e Kompjuterave(Nëpërmjet Shembujve dhe Ushtrimeve) -Pjesa e parë

ISBN : 978-9928-137-23-4

ISBN : 978-1480197909 (amazon.com)

Botuesi :  Julvin2, Pjesa e parë, 2012

 

David A. Patterson, John L. Hennessy

Computer Organization and Design, The Hardware/Software Interface

ISBN 978-0-12-374493-7

Botuesi : Morgan Kaufmann; 4 edition (November  2008)

——————————————————————————————-

 

Book - CS:APP - 2-nd edition

Book – CS:APP – 2-nd edition

Randal E. Bryant and David R. O’Hallaron, Carnegie Mellon University

Computer Systems: A Programmer’s Perspective, botimi i dytë, 2011

North American edition: ISBN-13: 978-0-13-610804-7

International edition: ISBN-13: 978-0-13-713336-9

Botuesi : Prentice Hall

———————————————————————————————————————-

——————————————————————————————————————————————————————

CSAPP-3Edition

Randal E. Bryant and David R. O’Hallaron, Carnegie Mellon University

Computer Systems: A Programmer’s Perspective, botimi i tretë, 2015

North American edition: ISBN-13: 978-0-13-409266-9

International (Global) edition: ISBN-13: 978-1292101767

Botuesi : Pearson———————————————–

——————————————————————————————–

John P. Hayes 

Computer Architecture and Organization

Botuesi  : Mc.Graw –Hill Book, 1988 (Sec. Edition) , 2003 (4th edition ).

———————————————————————————-

——————————————————————————–

Komentet janë mbyllur.

Regjistroni adresën tuaj e-mail për të marrë artikujt e rinj nëpërmjet mesazheve ...

Kategori

Intel CPU Architectures

Procesore Apple Ax

Apple A12 Bionic
Këtë e pëlqejnë %d blogues: