archives

libra

Kjo etiketë i është përshoqëruar 6 postimeve

Libri “Bazat e Qarqeve Logjike” gjendet në Internet

Libri “Bazat e Qarqeve Logjike”, ISBN 978-0-244-72326-2, është tashmë disponibël në Internet në formatin e-book (Adobe Digital Edition Format) në adresën e mëposhtme:     Libri “Bazat e Qarqeve Logjike” është një tekst studimi për studentët e Degës Informatikë. Informatika konsiderohet si aktiviteti shkencor, teknik dhe industrial që përpunon në mënyrë automatike informacionin. Por çfarë është informacioni në thelbin e tij? A … Vazhdoni leximin

Libri “Bazat e Qarqeve Logjike” gjendet në Internet

Libri “Bazat e Qarqeve Logjike”, ISBN 978-0-244-72326-2, është tashmë disponibël në Internet në formatin e-book (Adobe Digital Edition Format) në adresën e mëposhtme:     Libri “Bazat e Qarqeve Logjike” është një tekst studimi për studentët e Degës Informatikë. Informatika konsiderohet si aktiviteti shkencor, teknik dhe industrial që përpunon në mënyrë automatike informacionin. Por çfarë është informacioni në thelbin e tij? A … Vazhdoni leximin

Libri “OAK- Nëpërmjet Shembujve dhe Ushtrimeve” gjendet në librari dhe Internet

Libri “Organizimi dhe Arkitektura e Kompjuterave – Nëpërmjet Shembujve dhe Ushtrimeve”, pjesa e parë ISBN 978-9928-137-23-4, është tashmë disponibël në Librarinë e Fakultetit të Ekonomisë, Tiranë  dhe në Libri Universitar, rruga Abdyl Frashëri, Tiranë. Çmimi 1000 lekë. Në Kosovë, në Librarinë Universitare “Artini”, Rr.Eqrem Çabej (në ndërtesën e Institutit Albanologjik), Prishtinë. Libri mund të porositet në Internet në formë … Vazhdoni leximin

Libri “Arkitektura e Kompjuterave” gjendet në librari dhe Internet !

Libri “Arkitektura e Kompjuterave”, ISBN 978-9928-4083-6-5, është tashmë disponibël në Librarinë e Fakultetit të Ekonomisë, Tiranë. Çmimi 1000 lekë. Në Kosovë, në Librarinë Universitare “Artini”, Rr.Eqrem Çabej (në ndërtesën e Institutit Albanologjik), Prishtinë. Libri mund të porositet edhe në Amazon.com. Në formatin e-book (Adobe Digital Edition Format) mund ta shkarkoni KETU. Aktualisht mund të porositet në Internet në … Vazhdoni leximin

Libra të tjerë…

Këtu më poshtë përpiluar një listë e shkurtër librash në gjuhën frënge  që trajtojnë temën e Arkitekturës së Kompjuterave. – OLIVIER TEMAM – Architecture des Ordinateurs, première partie. – DANIEL ETIEMBLE, CECILE GERMAIN – Architecture des Ordinateurs, première partie. – JEAN-ANTOINE MONTAGNON, ETIENNE PICHET – Architecture des Ordinateurs, Tome 1, Le sous-systeme central, Masson, 1986 … Vazhdoni leximin

Libra që rekomandohen

Agim Çami Arkitektura e Kompjuterave ISBN 978-9928-4083-6-5 ISBN-13  978-1466354425 (Amazon.com) Botuesi :  Julvin2, Botim i parë, 2011 ——————————————————————————–  Agim Çami Organizimi dhe Arkitektura e Kompjuterave – Pjesa e parë (Nëpërmjet Shembujve dhe Ushtrimeve)  ISBN  978-9928-137-23-4 Botuesi :  Julvin2, Pjesa e parë, 2012   ————————————————————– David A. Patterson, John L. Hennessy Computer Organization and Design, The Hardware/Software Interface ISBN … Vazhdoni leximin

Regjistroni adresën tuaj e-mail për të marrë artikujt e rinj nëpërmjet mesazheve ...

Kategori

Intel CPU Architectures

Procesore Apple Ax

Apple A12 Bionic